باقلا


با اینکه باقلای تازه در تابستان به بازار می‌آید، اما بیشتر در فصول سرد سال شاهد فروش باقلای گرم در بازار هستیم. از نظر طب سنتی باقلا طبعیت سرد و تر دارد. با توجه به طبیعت سرد آن بهتر است با ادویه‌هایی از جمله گلپر یا آویشن مصرف شود.
ترکیبات باقلا
باقلا از جمله منابع خوب پروتئین‌های گیاهی است و حاوی آهن، فسفر، کلسیم، پتاسیم و ویتامین‌های گروه  (B2 , B1 و B3) است و منبع فیبر مناسبی نیز محسوب می‌شود.
خواص غذايي باقلا
 در کاهش فشار خون موثر است.
 به دلیل وجود کلسیم، در پیشگیری از پوکی استخوان می‌تواند مفید باشد.
 جوشانده باقلا برای درمان ورم مثانه، رفع دردهای روماتیسمی و نقرس مناسب است.
 مخلوط آن با روغن بادام برای رفع گرفتگی صدا موثر است.
 برای درمان اسهال مزمن مفید است.
 در دوران نقاهت، گزینه مناسبی است.
 خلط آور است.
نكته: مصرف زیاد باقلا ممکن است ایجاد نفخ و دل پیچه کند. مصرف باقلای خام در بیماران مبتلا به فاویسم(یک بیماری خونی) مضر است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر