استفاده از ظروف یک بار مصرف گیاهی تیره و لکه دار مضر است

هنگامی که در مقابل نور به ظروف یک بار مصرف گیاهی نگاه می کنید، نباید تیرگی یا لکه سیاه در آن ها مشاهده شود.
به گزارش سرویس علمی، پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ خاتون برسیاه، کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت: باید ظروفی انتخاب شوند که رگه رگه نبوده و سطح یکنواختی داشته باشند.

خاتون برسیاه اظهار کرد: در ترکیب ظروف یک بار مصرف گیاهی، هیچ ماده شیمیایی استفاده نمی شود و این امر موجب شده در هنگام استفاده از مواد غذایی داغ و چرب هیچگونه ماده مضری از آن وارد غذا نشود.

وی ابراز کرد: ظروف مذکور با تجزیه سریع در مدت 6 ماه به چرخه طبیعت بر می گردند و هیچ آسیبی به محیط زیست وارد نمی کنند.

برسیاه تأکید کرد: ظروف یک بار مصرف گیاهی هیچ وابستگی به مواد نفتی نداشته و می توان از آن ها در دمای بالا نیز استفاده کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر