مصرف فست فودها باعث تشدید رفلاکس می شود



نتایج تحقیقات نشان می دهند که فست فودها به علت اینکه پنیرهای پرچرب و ادویههای زیادی در آنها به کار می روند از جمله عوامل شایع تشدید رفلاکس هستند.
دکتر دریانی متخصص گوارش با بیان اینکه رفلاکس یکی از شایع ترین بیماری های گوارشی میان مردم است در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: رفلاکس بر اثر شل شدن دریچه ای به نام کاردیبا که بین معده و مری قرار دارد ایجاد می شود که این شل شدن دریچه باعث ورود اسید معده از داخل معده به داخل مری می شود.
وی به عمده ترین عوامل تشدید کننده رفلاکس در افراد اشاره کرد و اظهار داشت: مصرف بیش از حد فست فودها ، استعمال دخانیات، مصرف چربی ها، انواع ترشی، خوابیدن بلافاصله بعد از غذا و استفاده از داروی تئوفیلین از جمله عواملی هستند که در تشدید رفلاکس موثر هستند.
دریانی اضافه کرد: برای جلوگیری و کاهش اثرات ناشی از این بیماری استفاده از یک برنامه غذایی صحیح که تا حد امکان عوامل تشدید کننده رفلاکس از آن حذف شود به افراد توصیه می شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر