کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی البرز از تاثیر مثبت خوردن هویج بر عملکرد مغز خبر داد و گفت: هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A میشود و دراین میان هویجهایی که دارای رنگ تیرهتری هستند، مقادیر بتاکاروتن آنها نیز بالاتر است.
سارا حکیم افزود: بر اساس یافتههای محققان مصرف یک روز درمیان ۵۰ میلیگرم بتاکاروتن به مدت ۱۵ سال موجب افزایش قدرت حافظه و تاخیر در زوال عقل میشود.
حکیم ادامه داد: بتاکاروتن موجب کاهش یا از بین رفتن استرس اکسید کننده میشود که با پیر شدن انسان به سلولهای مغزی آسیب میزند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: بنابراین با گنجاندن هویج یا آب هویج در برنامه غذایی هرروز خود میتوانیم شاهد تاثیر مفید آن بر سلامت جسم خود در حال و آینده باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سیبزمینی شیرین و زردآلو نیز سرشار از بتاکاروتن هستند.
حکیم ادامه داد: بتاکاروتن موجب کاهش یا از بین رفتن استرس اکسید کننده میشود که با پیر شدن انسان به سلولهای مغزی آسیب میزند.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: بنابراین با گنجاندن هویج یا آب هویج در برنامه غذایی هرروز خود میتوانیم شاهد تاثیر مفید آن بر سلامت جسم خود در حال و آینده باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سیبزمینی شیرین و زردآلو نیز سرشار از بتاکاروتن هستند.
منبع: تابناک
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر