تمامي غذا ها – دانه هاي كامل – گندم سياه – جو – برنج قهوه اي - جو دوسر
بنشن- شير سويا - لبو- آرتيشو ( در شير دهي ممنوع ) - جوانه گندم- دارچين – گيلاس ناشتا - خرما - توت فرنگي – تمشك - لوبيا سبز – عدس – توت – فندق – گردو - زيتون - پرتقال - نخود - سيب – ماهي گوشت قرمز لخم – تخم مرغ ( تخم پرندگان ) - ميوه هاي تازه – آووكادو ( شبيه انبه ) – ريواس – ذغال اخته – آلوي برقاني – مركبات – گلابي- سبزيجات تازه – بروكلي – كلم – يونجه – پياز – قارچ – شاه بلوط – آرتيشو يا كنگر فرنگي – كلم قمري – اسفناج – قاصدك سبز – كدو ( زمستانه ) – آجيل– سير – تخم شنبليله
§ دارچين – زرد چوبه – ميخك – برگ بو : ادويه هايي كه ترشح انسولين را افزايش مي دهند .
باید در نظر داشته باشید که غذا ها باید کم نمک و کم چرب طبخ شوند .
یکی از راه های ساده و مفید برای کم نمک کردن پنیر اینست که آنرا در دوغ ترش بدون نمک درون یخچال به مدت یک شب قرار داد .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر