راهنمای کاهش مصرف چربی/ تغذیه سالم




جانک فود


راهنمای ساده برای خوردن چربی کمتر
  • برچسب غذاها را با دقت بخوانید و غذاهای دارای چربی پایین را انتخاب کنید.
  • گوشت های  کم چرب را انتخاب کنید و چربی گوشت را بگیرید. گوشت های ارزان و گوشت های چرب ممکن است یک ترفند اقتصادی در پس آن نهفته باشد  
  • گوشت کمتر بخورید و به جای آن سبزیجات را جایگزین کنید.
  • فرآورده های گوشتی مثل همبرگر و سوسیس و کالباس کمتر بخورید. اگر این نوع مواد غذایی را خریداری می کنید، فقط نوع کم چرب آن ها را انتخاب کنید و آنها را به روش گریل طبخ کنید.
  • مصرف انواع پیراشکی، میان پر، یا شیرینی های مغزدار را کاهش دهید.
  • در زمان طبخ غذا، چربی مثل پی یا دنبه، اضافه نکنید. سعی کنید به جای سرخ کردن؛ از گریل کردن، آب پز کردن، جوشاندن، بخار پز کردن، یا ماکروفر استفاده کنید.
  • چیپس کمتر بخورید. هنگامی که چیپس می پزید، سیب زمینی را ضخیم برش دهید و در فر بپزید.

  • اگر هوس کردید کره به غذای خودتان اضافه کنید، کره را به صورت خیلی نازک بر روی سطح غذا بمالید.
  • اگر شیر مصرف می کنید. شیر بدون چربی، و یا نیم چرب را انتخاب کنید.
  • ماست پروبیوتیک یا ماست کم چرب را به جای ماست خامه ای یا ماست چکیده، مصرف کنید.
  • تغذیه برترهمچنین به جای خامه، یا شیر های تغلیظ شده می توانید از ماست های طبیعی استفاده کنید.
  • پنیرهای کم چرب را انتخاب کنید.
  • به جای مصرف سس مایونز؛ سس سالاد را با ماست های کم چرب، سبزیجات معطر، ادویه، سس گوجه، سرکه یا آبلیمو درست کنید.
  • ماهی بیشتر مصرف کنید. به جای سرخ کردن ماهی، آن را به صورت گریل یا ماکروفر، بخار پز یا آب پز طبخ کنید.
  • مرغ یا بوقلمون به شرطی که پوست آنها گرفته شود، مقدار چربی کمی دارند.
  • همچنین به یاد داشته باشید که روش کباب کردن مستقیم بر روی آتش یا ذغال به دلیل تولید آکرولئین* بسیار خطر ناک می باشد. به همین دلیل مصرف مداوم این روش به هیچ وجه توصیه نمی شود. به عکس زیر توجه کنید منظور همین دودی است که مشاهده می کنید.
  • * برای مطالعه در مورد آکرولئین از "دایره المعارف تغذیه انسان"  به ادامه مطلب مراجعه کنید.  

به خاطر داشته باشید: رژیم گرفتن صرفا به معنی نخوردن غذا نیست، بلکه درست مصرف کردن آن است. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر