1. خودداری از پرخوری بین وعدههای غذایی
2. نوشیدن 8 تا 12 لیوان آب خالص و تصفیه شده
3. محدودکردن دریافت شکر و عدم استفاده از شکرهای مصنوعی
4. استفاده نکردن از غذاهای پرکالری
5. عدم استفاده از غذاهای آماده یا دوباره گرمشده
6. عدم استفاده از غذا هنگام افسردگی و ناراحتی
7. استفاده از حبوبات به عنوان اصلیترین منبع پروتئینی
8. استفاده از نان غلات کامل
9. استفاده از سبزیجات و میوههای تازه
10. استفاده کمتر از غذاهای حاوی اسیدهای چرباشباع
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر