سبزیجات و کبد چرب

سبزیجات به واسطه داشتن فیبر، ویتامین ، مواد معدنی و ترکیبات خاص خود می‌توانند نقش عمده‌ای در درمان بیماری داشته باشند.
استفاده از انواع سبزیجات با طیف وسیع رنگی توصیه می‌شود.
این کار احتمال دریافت انواع زیادی از مواد مفید را افزایش می‌دهد. از آنجایی که فیبر و محتوای ویتامین سبزیجات فریزشده تغییر چندانی نمی‌کند استفاده از این‌گونه سبزیجات نیز می‌تواند مفید باشد.

سبزیجات زیر اصولا برای کسانی که کبدچرب دارند توصیه می‌شود.
۱. پیاز : به علت محتوای بالای فیبر و ویتامین C
۲. بروکلی : بخاطر داشتن مواد مواد سرطانی، ویتامین C ، فیبر و پروتئین بالا
۳. کلم : ویتامین C و مواد ضدالتهابی در این غذا به وفور یافت می‌شود.
۴. گوجه فرنگی: حاوی آنتی‌اکسیدان فوق‌العاده قوی به نام لیکوپن است.
۵. هویج : منبع خوبی از ویتامین A و فیبر را در اختیار شما می‌گذارد.
۶. فلفل : ویتامین‌های A و B و C به مقدار زیاد در این ماده غذایی وجود دارند.
۷. سیر: منبع خوب ویتامین C بوده و با چربی خون ، سرطان و فشار خون‌بالا مبارزه می‌کند.
۸. چغندر : برای درمان انواع بیماری‌های سیستم گوارشی مفید است. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر