خرما
دارای مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، روی، منگنز و ویتامین A، B، E و
مقدار قابل توجهی فیبر است كه برای پیشگیری از سرطانهایی مانند سرطان
كولون و معده مفید و موثر است.
مواد لازم برای 2 نفر
خرما: 200 گرم
كره: 50 گرم
دارچین: یك قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل: یكدوم قاشق غذاخوری
روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری
خرما: 200 گرم
كره: 50 گرم
دارچین: یك قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل: یكدوم قاشق غذاخوری
روغن مایع: 2 قاشق سوپخوری
طرز
تهیه: هسته خرماها را جدا كرده و همراه با روغن مایع در چرخ گوشت بریزید.
بعد از آن كه خرماها چرخ شد كره و دارچین را به آن بیفزایید و روی حرارت
قرار دهید. آرد را الك كرده و روی حرارت قرار داده و مقداری روغن مایع به
آن اضافه كنید تا رنگ آن طلایی شود.
خرما
را روی ورقه فویل قرار داده و مخلوط آرد و روغن را روی آن بریزید و صاف
كنید. مواد را رل كنید و فویل را دور آن بپیچید و به مدت 4 ـ 3 ساعت داخل
یخچال قرار دهید. سپس آن را برش داده و صرف كنید.
انرژی این غذا 1850 كیلوكالری است.
اهمیت غذایی خرما
خرما دارای مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، روی، منگنز و ویتامین A، B، E و مقدار قابل توجهی فیبر است كه برای پیشگیری از سرطانهایی مانند سرطان كولون و معده مفید و موثر است.
خرما دارای مواد معدنی مانند آهن، پتاسیم، روی، منگنز و ویتامین A، B، E و مقدار قابل توجهی فیبر است كه برای پیشگیری از سرطانهایی مانند سرطان كولون و معده مفید و موثر است.
از آنجا كه زیادی اسید معده باعث ترش كردن و دل درد میشود، خرما در خنثی كردن اسید معده موثر است.
خرما
برای اشخاصی كه دچار فشار خون بالا هستند و باید رژیم كم سدیم داشته باشند
مفید است. خرما برای جلوگیری از رشد میكروب ـ كه عامل پوسیدگی دندان است ـ
مفید است.
خرما باعث كاهش چربی خون و بهبود عملكرد سیستم گوارش و هضم و دفع مواد غذایی میشود
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر