خواص كدو سبز


کدو سبز
كدو سبز داراي خواص درماني فراواني است كه از بين اين خواص مي‌توان به درمان آسم و نيز رفع خونريزي روده ومعده اشاره كرد.

كدو سبز، از لحاظ علم گياه‌شناسي‌، در بخش ميوه‌ها جاي دارد ولي از نظر آشپزي و خورد و خوراك در بخش سبزيجات قرار دارد.


ارزش غذايي 135 گرم كدو سبز خام عبارت است از:
كالري: 17

پروتئين: 1.4 گرم

كربوهيدرات: 3.6 گرم

چربي كل: 0.17 گرم

فيبر: 1.5 گرم

ويتامين ث: 11 ميلي‌گرم



خواص كدو سبز:

• كدو سبز، در درمان آسم موثر است و بخاطر داشتن ويتامين C ، حاوي آنتي‌اكسيدان قويمي‌باشد و ضد التهاب است.

• در درمان برخي از بيماري‌هاي ناشي از كمبود ويتامين C مانند اسكوربوت موثر است.

• از ابتلا به بيماري ام‌.اس پيشگيري مي‌كند.

• به خاطر داشتن آب فراوان (بيش از 98 درصد) مي‌تواند براي افرادي كه داراي رژيم غذايي هستند، ماده غذايي مناسبي باشد.

• كدو سبز داراي مقدار مفيدي فولات، پتاسيم و ويتامين A است كه بدن به آن‌ها نياز دارد.

• كدو سبز داراي ويتامين C و لوتئين است كه هر دوي آن‌ها براي چشم مفيد مي‌باشند.

• از لحاظ طب قديم، سرد و خنك كننده است و از لحاظ شيميايي بدن را قليايي مي‌كند.

• تخم كدوي خام، كرم روده را دفع مي‌كند و براي رفع يبوست و اختلالات گوارشي مفيد است.

• پوست خشك شده آن براي درمان بواسير و خونريزي معده و روده مفيد است.

• كدو و تخم آن در پيشگيري از سرطان ريه بسيار موثر است.

• براي زخم روده و مثانه و سوزش ادرار، تخم كدو را مصرف كنيد.

• سرفه را درمان مي‌كند و روغن آن براي رفع دل‌پيچه مفيد است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر