صندوق جهانی
تحقیقات سرطان در انگلیس در تحقیقات خود دریافت که کاهش مصرف نمک خطر ابتلا
به سرطان معده را کم میکند.این تحقیقات خواستار مصرف کمتر نمک و درج روشن
تر ترکیبات تشکیل دهنده مواد غذایی روی بسته بندیهای آن شده است.صندوق
جهانی تحقیقات سرطان در انگلیس گفت: یک نفر از مجموع هر 7 نفر
میتواند در صورت پیروی از توصیه های سلامتی روزانه، خطر ابتلا به بیماری
سرطان معده را از خود دور کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعنی
معادل یک قاشق کوچک باشد اما صندوق یاد شده گفته است: افراد اکثراً به طور
متوسط روزانه 8.6 گرم متوسط نمک مصرف میکنند.
روشن شده است که مصرف زیاد نمک برای فشار خون زیانبار است و ممکن است به
ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی و همچنین سرطان منجر شود.
کیت مندوزا، رئیس بخش اطلاعات بهداشتی صندوق جهانی تحقیقات سرطان در
انگلیس گفت: درمان موفقیت آمیز بیماری سرطان معده بسیار دشوار است زیرا در
اکثر موارد بعد از پیشرفت بیماری تشخیص داده میشود.
وی افزود: این امر به اهمیت انتخاب شیوه زندگی برای جلوگیری از ابتلا به
بیماری سرطان معده اشاره دارد که در این ارتباط میتوان به لزوم کاهش مصرف
نمک در غذا و افزایش مصرف میوه و سبزیها تاکید کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر