پاپریکا
ادویه ای اصالتا مجارستانی است که بخاطر رنگ زیبا و طعم فوق العاده اش
شهرت جهانی دارد.در تهیه انواع خورشها و گولاشها و همچنین غذاهای گوشتی مثل
مرغ و ماهی و ...استفاده میشود.
شخصا بسیار از این ادویه خوشم اومده و چون تو ایران ندیدم خودم همیشه تهیه می کنم.
مواد لازم:
فلفل دلمه ای قرمز ۶ تا ۷ عدد
روش تهیه:
فلفلها را بشویید و به شکلی که در تصویر می بینید قطعه قطعه کنید و در بشقاب یا سینی بچینید.
سینی را روی شوفاژ،بخاری یا پنجره نور گیر قرار دهید و بین یک هفته تا ده روز زمان دهید تا کاملا خشک شوند.
سپس آسیاب کنید و پس از الک کردن در ظرف مورد نظر بریزید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر