گارام ماسالا

 (به هندی: गरम मसाला) گونه‌ای طعم‌دهنده غذاست که از ادویه‌جات برشته شده و سائیده شده درست می‌شود و در آشپزی هندی و پاکستانی کاربرد دارد. مواد اصلی این ادویه هل، زیره، دارچین و فلفل سیاه می‌باشد.رنگ آن قهوه‌ای تیره می‌باشد. به دلیل طعم تند، این ادویه بیشتر در پخت گوشت بکار می‌رود. اودیه باید قبل از تفت گوشت در روغن داغ تفت داده شود.
واژه گارام ماسالا به معنی «ادویه‌جات تند» است.


گارام یعنی تند و ماسالا یعنی ادویه

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر