واسابی (ترب ژاپنی )

http://www.henriettesherbal.com/files/images/photos/p14/wasabia-japonica.jpgنام علمی :  Wasabia japonica   
گیاهی است از تیرهٔ شب‌بوها (Brassicaceae)
ریشه واسابی مزه‌ای بسیار تند از نوع خردل دارد و سسی که از آن تهیه می‌شود با غذاهای ژاپنی سوشی و ساشیمی )ماهی خام) خورده می‌شود.
سس واسابی بخارهایی تولید می‌کند که برای درون بینی حالتی زننده دارند.


http://www.uni-graz.at/~katzer/pictures/wasa_01.jpg
http://www.henriettesherbal.com/files/images/photos/p14/wasabia-japonica-1.jpg






هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر