بردفروت (ميوه نان)، ميوه معروف جزيره هاي اقيانوس آرام است که به نان
شباهت دارد. اين ميوه نرم، داراي گوشت زرد و کرم رنگ است که طعم شيرين و
بوي خوبي دارد. به گزارش سايت «ehow»، اين ميوه به علت ظاهر منحصر به فرد
خود و ارزش غذايي زياد آن شهرت پيدا کرده است به خصوص اين که حاوي مقدار
زيادي اسيد چرب امگا ۳ و ۶ مي باشد.* در اغلب کشورهاي جهان کشت مي شود ولي
هنوز در ايران جايي براي خود باز نکرده است.* اين ميوه انرژي زا، غني از
فيبر است. فيبر موجود در آن در کاهش کلسترول و تري گليسيريد که بيماري قلبي
ايجاد مي کند، موثر است.* مصرف بردفروت، کلسترول مفيد را افزايش و کلسترول
مضر را کاهش مي دهد و در نتيجه فرد را از خطر حمله قلبي محافظت مي کند.*
فيبر موجود در آن با کاهش جذب گلوکز توسط بدن ديابت را مهار مي کند.* مصرف
روزانه اين ميوه به عمل کرد صحيح روده ها کمک مي کند و خطر سرطان روده را
کاهش مي دهد.* بردفروت، حاوي مقدار زياد اسيد چرب امگا ۳ و ۶ است که به رشد
طبيعي بدن و مغز کمک مي کند و مفيد است. اين اسيدهاي چرب، براي پوست مفيد
است به رشد موها کمک مي کند، به سوخت و ساز بدن نظم مي بخشد، به تکثير،
تحريک و رشد استخوان کمک مي کند.* اين ميوه که حاوي ويتامين c، تيامين،
ريبوفلاوين، نياسين، آهن و فسفر است، ماده مغذي لازم بدن را تامين مي کند.*
در کشور برزيل، آرد تهيه شده از اين ميوه جايگزين مناسبي براي گندم و پخت
نان است، زيرا آرد بردفروت نسبت به آرد گندم مغذي تر است.* تخم اين ميوه،
را مي توان جوشاند، بخارپز کرد، کباب کرد و با کمي نمک خورد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر