بردفروت ميوه ای سرشار از اسيد چرب امگا ۳ و ۶

بردفروت (ميوه نان)، ميوه معروف جزيره هاي اقيانوس آرام است که به نان شباهت دارد. اين ميوه نرم، داراي گوشت زرد و کرم رنگ است که طعم شيرين و بوي خوبي دارد. به گزارش سايت «ehow»، اين ميوه به علت ظاهر منحصر به فرد خود و ارزش غذايي زياد آن شهرت پيدا کرده است به خصوص اين که حاوي مقدار زيادي اسيد چرب امگا ۳ و ۶ مي باشد.* در اغلب کشورهاي جهان کشت مي شود ولي هنوز در ايران جايي براي خود باز نکرده است.* اين ميوه انرژي زا، غني از فيبر است. فيبر موجود در آن در کاهش کلسترول و تري گليسيريد که بيماري قلبي ايجاد مي کند، موثر است.* مصرف بردفروت، کلسترول مفيد را افزايش و کلسترول مضر را کاهش مي دهد و در نتيجه فرد را از خطر حمله قلبي محافظت مي کند.* فيبر موجود در آن با کاهش جذب گلوکز توسط بدن ديابت را مهار مي کند.* مصرف روزانه اين ميوه به عمل کرد صحيح روده ها کمک مي کند و خطر سرطان روده را کاهش مي دهد.* بردفروت، حاوي مقدار زياد اسيد چرب امگا ۳ و ۶ است که به رشد طبيعي بدن و مغز کمک مي کند و مفيد است. اين اسيدهاي چرب، براي پوست مفيد است به رشد موها کمک مي کند، به سوخت و ساز بدن نظم مي بخشد، به تکثير، تحريک و رشد استخوان کمک مي کند.* اين ميوه که حاوي ويتامين  c، تيامين، ريبوفلاوين، نياسين، آهن و فسفر است، ماده مغذي لازم بدن را تامين مي کند.* در کشور برزيل، آرد تهيه شده از اين ميوه جايگزين مناسبي براي گندم و پخت نان است، زيرا آرد بردفروت نسبت به آرد گندم مغذي تر است.* تخم اين ميوه، را مي توان جوشاند، بخارپز کرد، کباب کرد و با کمي نمک خورد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر