گوشت شترمرغ


گوشت شترمرغ به دليل اينكه چربي و كالري بسيار كمتري نسبت به ساير گوشتهاي قرمز دارد سالم ترين گوشت است.
دكتر نياز محمد زاده هنرور، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: گوشت شترمرغ در دسته گوشتهاي قرمز قرار دارد و كم چرب ترين و سالم ترين گوشت قرمز محسوب مي شود اما در مقابل كلسترول و كالري آن نه تنها كمتر از گوشت گاو و گوسفند است بلكه از مرغ كم چرب تر مي باشد.
وي گفت: كالري وچربي كم اين گوشت، انتخاب مناسبي براي بيماري هاي قلبي وعروقي و افراد داراي فشار خون بالا است و مقدار زياد امگا 3 آن براي سالمندان نيز مفيد است و در پيشگيري از آلزايمر نقش مهمي دارد همچنين امگا 3 مهمترين محرك رشد در كودكان است.
محمد زاده تصريح كرد: به دليل اينكه اين گوشت سديم پاييني دارد براي افرادي كه داراي فشار خون هستند مفيد است. همچنين پروتئين و آهن بالاي آن به زنان باردار توصيه مي شود.
گفتني است، گوشت شترمرغ داراي منيزيم، روي و ويتامين B1، B2،B3 است.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر