نخود سبز منبع خوبی از فولیک اسید و ویتامین ب 6 است. این سبزی با افزایش انرژی، مانع از خستگی مفرط و بی حوصلگی می شود. مصرف مقدار زیاد این سبزی به دلیل كه حاوی آهن است، مانع از بروز کم خونی می شود. نخود سبز همچنین منبع خوبی از ویتامین آ است.از سوی دیگر پزشكان تاكید دارند افرادی که از نقرس رنج می برند، از خوردن نخود سبز پرهیز کنند چون نخود حاوی مادهای به نام «پیورینز» است که تولید اسید اوریک را افزایش میدهد.
آموزش تغذیه - خواص مواد خوراکی - بیماری ها در رابطه با تغذیه - گیاهان دارویی - رژیم های غذایی -ترکیبات مواد غذائی
نخود سبز سرشار از فیتو ریز مغذیها،املاح و ویتامینهای حیاتی
نخود سبز منبع خوبی از فولیک اسید و ویتامین ب 6 است. این سبزی با افزایش انرژی، مانع از خستگی مفرط و بی حوصلگی می شود. مصرف مقدار زیاد این سبزی به دلیل كه حاوی آهن است، مانع از بروز کم خونی می شود. نخود سبز همچنین منبع خوبی از ویتامین آ است.از سوی دیگر پزشكان تاكید دارند افرادی که از نقرس رنج می برند، از خوردن نخود سبز پرهیز کنند چون نخود حاوی مادهای به نام «پیورینز» است که تولید اسید اوریک را افزایش میدهد.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر