به گزارش خبرگزاري فرانسه،طبق تحقيقي که در مجله New England Journal of Medicine به چاپ رسيده است، مصرف غذاهاي غني از ماهي ميتواند احتمال ابتلا به زوال عقل 1 تا 19 درصد کاهش دهد.طبق تحقيقاتي که پژوهشگران دانشگاه کينگ لندن روي 15 هزار داوطلب انجام دادهاند، مصرف گوشت قرمز برخلاف گوشت ماهي ميتواند احتمال زوال عقل را افزايش دهد. محققان احتمال ميدهند دليل اين اثر گوشت ماهي، امگا 3 باشد که به ويژه در ماهيهاي چرب مثل تن موجود است.
منبع: http://www.salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=28092&type=1
منبع: http://www.salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=28092&type=1
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر