رهايي از چاقي با عصاره هلو

  
عصاره دانه هلو شامل تركيبات زيست فعالي است كه به طور بالقوه مي‌تواند با چاقي و ديابت مبارزه كند.
به گزارش وب‌دا، به نقل از نشريه انجمن شيمي فيلادلفيا، محققان انگري لايف با مطالعه روي رده‌هاي سلولي مختلف موش‌ها، دريافتند كه ميوه‌هايي مانند هلو، آلو و شليل مي‌توانند سلاحي در برابر سندرم متابوليك و ديابت باشند.
براساس اين گزارش، محققان افزودند كه تركيبات فنلي موجود در هسته اين ميوه ها، علاوه بر خاصيت ضدچاقي و ضد ديابتي، مي‌تواند با كاهش ميزان كلسترول بد (LDL)، از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي – عروقي نيز جلوگيري كند.
نتايج حاصل از اين گزارش حاكي است كه چهار گروه عمده موجود در اين ميوه‌ها شامل فنول‌ها، آنتوسيانين‌ها و اسيدهاي كلوروژنيك و مشتقات كاتچين مي‌توانند با زير و بم كردن ژن‌ها و پروتئين‌هاي سلولي در مقابل بروز التهابات ناشي از اين بيماري‌هاي اقدام كنند.
گفتني است هسته هركدام از اين ميوه‌ها حاوي گروه‌هاي فنلي مشابه ولي با نسبت‌هاي متفاوت است كه در صورت استفاده، اثرات يكديگر را تكميل مي‌نمايند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر