یک فوق تخصص نوزادان با بیان اینکه شیر دهی در شب به افزایش شیر مادر کمک بسیار زیادی می کند گفت: از 12 شب تا 5 صبح حداقل یک بار شیردهی الزامی است.
دکتر فاطمه السادات نیری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به لزوم توجه به مراقبت از کودک در هفته های اول زندگی اظهار داشت: نوزاد اگر به شکل مناسبی تغذیه شود بعد از هر بار خوردن شیر باید اجابت مزاج داشته باشد؛ البته اجابت مزاج به صورت یک روز در میان نیز طبیعی است.
رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: رنگ طبیعی مدفوع در نوزادان تغذيه شده با شیر مادر در هفته های اول تولد زرد و گاهی سبز حاوی دلمه های سفید و نیمه شل است و اجابت مزاج همراه با رگه های خون در نوزادان در هفته های اول زندگی غیر عادی است که باید درمان شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: اجابت مزاج همراه با گریه که ناشی از درد است نشان دهنده بیماری و غیر طبیعی است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: اجابت مزاج همراه با گریه که ناشی از درد است نشان دهنده بیماری و غیر طبیعی است.
این فوق تخصص نوزادان با بیان اینکه نوزاد در روزهای اول زندگی از 16 تا 24 ساعت می تواند بخوابد تصریح کرد: خدا نوزاد را شب بیدار آفریده است و نوزاد در هفته اول عمدتا در روز می خوابد و البته در ماه های بعد می توان او را به خواب شب عادت داد.
وی در خصوص اهمیت شیر دهی به نوزاد در شب ادامه داد: شیر دهی در شب به افزایش شیر مادر کمک بسیار زیادی می کند و از 12 شب تا 5 صبح حداقل یک بار شیر دهی الزامی و مورد نیاز است.
این فوق تخصص نوزادان گفت: گفتن درجه حرارت واحد برای پوشاندن بچه ها کار درستی نیست نوزاد را نه باید آنقدر لباس بپوشانیم که دچار تعریق شود و نه آنچنان کم بپوشانیم که قسمت های مختلف مثل دست گردن و صورتش سرد شود البته در مورد نوزادان نارس به پوشیدن کلاه و دستکش و جوراب حتما باید توجه شود.
انتهاي پیام
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر