محققان هشدار دادند مصرف زياد چاي خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردان افزايش مي دهد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، محققان دانشگاه گلاسگوي انگليس مي گويند مرداني که روزانه هفت فنجان يا بيشتر چاي مي نوشند پنجاه درصد بيشتر از افرادي که مصرف روزانه چاي آنها سه فنجان يا کمتر است به سرطان پروستات مبتلا مي شوند.
اين محققان با بررسي سلامت بيش از شش هزار مرد طي چهار دهه به چنين نتيجه اي دست يافتند و يافته هاي آنها با تحقيقات قبلي که در آنها مصرف چاي براي کاهش خطر ابتلا به سرطان، بيماري هاي قلبي ، ديابت و پارکينسون توصيه شده بود متفاوت است.
به گزارش پايگاه اينترنتي گالف نيوز ، محققان انگليسي طي اين سال ها مصرف چاي و قهوه و همچنين استعمال دخانيات را در مردان بين بيست و يک تا هفتاد و پنج سال مورد بررسي قرار دادند .
کمتر از يک چهارم اين افراد روزانه هفت فنجان چاي يا بيشتر مصرف مي کردند و شش و چهار دهم درصد آنها سي و هفت سال پس از آغاز اين بررسي مبتلا به سرطان پروستات شدند.
اين محققان با بررسي سلامت بيش از شش هزار مرد طي چهار دهه به چنين نتيجه اي دست يافتند و يافته هاي آنها با تحقيقات قبلي که در آنها مصرف چاي براي کاهش خطر ابتلا به سرطان، بيماري هاي قلبي ، ديابت و پارکينسون توصيه شده بود متفاوت است.
به گزارش پايگاه اينترنتي گالف نيوز ، محققان انگليسي طي اين سال ها مصرف چاي و قهوه و همچنين استعمال دخانيات را در مردان بين بيست و يک تا هفتاد و پنج سال مورد بررسي قرار دادند .
کمتر از يک چهارم اين افراد روزانه هفت فنجان چاي يا بيشتر مصرف مي کردند و شش و چهار دهم درصد آنها سي و هفت سال پس از آغاز اين بررسي مبتلا به سرطان پروستات شدند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر