نوشته : سارا نوباوه وطن
جدا از طعم و مزه بسیار عالی که سیب دارد، این میوه کولهباری از خواص درمانی را در خود دارا ميباشد. در اینجا، برای شما دلايلی آوردهایم که چرا باید روزی حداقل یک عدد سیب بخوريد.
به بهبود تنفس كمك ميكند
محققان انگليسي اخیرا به این نتایج دست پیدا کردهاند که مادرانی که در طی زمان بارداری سیب بیشتری میخورند، کمتر احتمال دارد فرزندانی داشته باشند که تا سن 5 سالگی دچار آسم شوند. این میوه میتواند از ریههای افراد بزرگسال نیز محافظت کند. همچنين میتواند احتمال مبتلا شدن به آسم، سرطان ریه و بسیاری از بیماریهاي ديگر را كاهش دهد.
باعث ميشود ديرتر گرسنه شويد
سيب حاوي ميزان زيادي فيبر ميباشد و بدون اینکه شما کالری زیادی دريافت کنید، معده را پر نموده و باعث ميشود دیگر احساس گرسنگی نکنید. شیرینی طبیعی که در سیب وجود دارد به آهستگي وارد خون میشود و به حفظ قند خون و اینکه سطح انسولین را در بدن شما در حد ثابتی نگاه دارد، کمک میکند، در نتیجه بدن شما احساس پري و سیر بودن بیشتري خواهد كرد، برعکس خوراکیهای آماده که مواد قندی در آنها بسیار زیاد است و گرسنگیهای بسیار سریع را به دنبال دارند.
به افزايش هوش كمك ميكند
احتمالا بهعلت افزایش تولید استیل کولین (يك ماده شیمیایی که وظیفه رساندن پیغام بین سلولهای عصبی را بر عهده دارد)، سیب به بالا بردن کارایی حافظه ضمن افزايش سن، و كاهش بالقوه شانس ابتلا به بیماری آلزایمر كمك ميكند. این نتایج، از تحقیقاتی که در دانشگاه منچستر بر روی حیوانات انجام شد، بهدست آمد.
کلسترول خون را كاهش ميدهد
باید از دو ترکیب کليدي و اصلی تشکر کنیم؛ پکتین (نوعي فیبر گیاهی) و پلی فنولها (نوعي آنتیاکسیدان قوی). سیب میتواند سطح کلسترول بد خون(LDL) را پایین بیاورد و بهاين ترتيب از گرفتگی عروق جلوگیری میکند. برای استفاده بيشتر از مواد مغذي موجود در سيب، پوست آن را دور نیندازید، زيرا پوست سیب دو تا شش برابر بیشتر از گوشت آن، ترکیبات آنتیاکسیداني دارد.
با سرطان مبارزه میکند
مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند ترکیبات مختلفی که در این میوه آبدار وجود دارد، رشد سلولهای سرطانی را محدود میکنند، اما اين تركيبات زمانی بیشتر تاثیرگذار خواهند بود که بهطور کامل از تمام جزئیات سیب استفاده شود (البته بهجز ساقه و دانه آن). افرادی که روزانه بیشتر از یک سیب ميخورند، درصد مبتلا شدن به چند نوع سرطان را 9 تا 42 درصد در خود پایین میآورند (سرطان دهان، مری، روده بزرگ، سینه، تخمدان، سرطان پروستات و سرطان های دیگر). این نتایج از تحقیقات محققان ایتالیایی بهدست آمده است.
منبع: دنیای تغذیه ش 106
به بهبود تنفس كمك ميكند
محققان انگليسي اخیرا به این نتایج دست پیدا کردهاند که مادرانی که در طی زمان بارداری سیب بیشتری میخورند، کمتر احتمال دارد فرزندانی داشته باشند که تا سن 5 سالگی دچار آسم شوند. این میوه میتواند از ریههای افراد بزرگسال نیز محافظت کند. همچنين میتواند احتمال مبتلا شدن به آسم، سرطان ریه و بسیاری از بیماریهاي ديگر را كاهش دهد.
باعث ميشود ديرتر گرسنه شويد
سيب حاوي ميزان زيادي فيبر ميباشد و بدون اینکه شما کالری زیادی دريافت کنید، معده را پر نموده و باعث ميشود دیگر احساس گرسنگی نکنید. شیرینی طبیعی که در سیب وجود دارد به آهستگي وارد خون میشود و به حفظ قند خون و اینکه سطح انسولین را در بدن شما در حد ثابتی نگاه دارد، کمک میکند، در نتیجه بدن شما احساس پري و سیر بودن بیشتري خواهد كرد، برعکس خوراکیهای آماده که مواد قندی در آنها بسیار زیاد است و گرسنگیهای بسیار سریع را به دنبال دارند.
به افزايش هوش كمك ميكند
احتمالا بهعلت افزایش تولید استیل کولین (يك ماده شیمیایی که وظیفه رساندن پیغام بین سلولهای عصبی را بر عهده دارد)، سیب به بالا بردن کارایی حافظه ضمن افزايش سن، و كاهش بالقوه شانس ابتلا به بیماری آلزایمر كمك ميكند. این نتایج، از تحقیقاتی که در دانشگاه منچستر بر روی حیوانات انجام شد، بهدست آمد.
کلسترول خون را كاهش ميدهد
باید از دو ترکیب کليدي و اصلی تشکر کنیم؛ پکتین (نوعي فیبر گیاهی) و پلی فنولها (نوعي آنتیاکسیدان قوی). سیب میتواند سطح کلسترول بد خون(LDL) را پایین بیاورد و بهاين ترتيب از گرفتگی عروق جلوگیری میکند. برای استفاده بيشتر از مواد مغذي موجود در سيب، پوست آن را دور نیندازید، زيرا پوست سیب دو تا شش برابر بیشتر از گوشت آن، ترکیبات آنتیاکسیداني دارد.
با سرطان مبارزه میکند
مطالعات آزمایشگاهی نشان دادهاند ترکیبات مختلفی که در این میوه آبدار وجود دارد، رشد سلولهای سرطانی را محدود میکنند، اما اين تركيبات زمانی بیشتر تاثیرگذار خواهند بود که بهطور کامل از تمام جزئیات سیب استفاده شود (البته بهجز ساقه و دانه آن). افرادی که روزانه بیشتر از یک سیب ميخورند، درصد مبتلا شدن به چند نوع سرطان را 9 تا 42 درصد در خود پایین میآورند (سرطان دهان، مری، روده بزرگ، سینه، تخمدان، سرطان پروستات و سرطان های دیگر). این نتایج از تحقیقات محققان ایتالیایی بهدست آمده است.
منبع: دنیای تغذیه ش 106
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر